onsdag 15 maj 2013

Filmen!

Hej igen!
Nu har det gått snart två månader sedan jag kom hem från rehabiliteringen i Polen. Livet rullar på i full fart och det har inte blivit så mycket bloggande för min del. Men... jag kommer snart tillbaka med en lägesrapport. Till dess får ni hålla tillgodo med filmen som gjordes när jag var med i Ameds Rehabiliteringsprojekt på Columna Medica!

Filmen hittar du HÄR!


2 kommentarer:

  1. Hittade precis din trevliga blogg och har läst en del inlägg, hoppas du uppdaterar snart! :) Jag har själv MS och är i 20-årsåldern. Fick diagnosen 2012. Det går upp och ner, men har intresserat mig för CCSVI. Hur fungerar det för dig såhär 1 år efter op? Må gott!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har varit dålig på att uppdatera, faktiskt släppte jag bloggen helt när jag kom hem från Polen och vardagen tog över igen. Men det kommer nog ett inlägg snart! Bra att få en spark i baken :) ! Tråkigt att höra att du fått MS-diagnos och är så ung! Hoppas min blogg kan vara till hjälp. Medan du funderar över om du ska göra en CCSVI-behandling rekommenderar jag att du läser hur du kan ta hand om dig själv så bra som möjligt, t.ex genom kosten. Googla på Terry Wahls så hittar du mycket bra information. Hon är läkare och har själv MS som hon så gott som är symtomfri ifrån idag, genom ett kostprogram hon har tagit fram. Hon har skrivit böcker om detta och finns på Facebook och Youtube också. Vill du få en bra start kan jag förstås också rekommendera Ameds rehabiliteringsprogram! Det är faktiskt 4 år sedan jag gjorde min CCSVI-operation (1 år sedan jag var på rehab) och det har fungerat bra hela tiden, inga nya skov och inga förändringar på MR... förrän nu i maj 2014, då jag fick ett litet skov. Så nu är jag extra noga med kosten, att träna, att sova bra och att inte stressa! Må gott du också!

    SvaraRadera